Noi modele de pixuri din plastic si metal

Untitled-1Pentru ca nevoile clientilor nostrii pentru produsele ce pot fi personalizate sunt in continua crestere, am venit in ajutorul lor si am actualizat si completat stocurile produselor pe care le putem personaliza la cerere.

Astfel am introdus in site noi modele de pixuri, atat din metal cat si din plastic pe care le putem imprima cu datele oferite de beneficiar.

Mai jos poate fi gasita o descriere a catorva noi modele de pixuri pe care le putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.Pixul Coder este un pix din material plastic, cu accesorii colorate. Acesta este prevazut cu un clips de prindere patrat ce este perfect pentru personalizarea cu coduri QR.

Untitled-2Pixul Neix este un pix confectionat din material plastic accesorizat cu un varf colorat. Acesta dispune de un clips de prindere patrat, ideal pentru personalizare.

Untitled-2Pixul Zufer este fabricat din material plastic, fiind prevazut cu un clips si un dispozitiv de prindere ambele colorate.

Untitled-2Pixul Fokus un pix elegant, confectionat din metal ce este decorat cu inele argintii pe corp.

Untitled-2Pixul Isac este un pix din aluminiu cu un design elegant. Acesta dispune de parti lacuite si un corp cromat si se livreaza intr-o cutie frumoasa din tabla.

Untitled-2Pixul Castell este un pix din metal, prevazut cu un corp colorat si un capac argintiu.

Untitled-2Toate produsele prezentate mai sus pot fi comandate foarte usor online, prin simpla lor adaugare in cosul de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *