Notesuri personalizate

notesLa final de an, aproape toate cadourile corporate contin, pe langa alte obiecte promtionale, clasicele agende datate sau nedatate, un accesoriu extrem de util si apreciat de catre cei care il primesc.

Totusi, daca doriti sa inlocuiti agendele personalizate cu un alt tip de obiect promotional care pastreaza utilitatea agendei, va recomandam notesurile personalizate sau cele cu notite adezive.

Astfel, oferta noastra inlcude doua tipuri de notes-uri: nostes-uri personalizate si notes-uri adezive.

Ambele tipuri de obiecte promotionale vor fi personalizate intr-o singura culoare sau in policromie, diferenta constand in faptul ca, cele din urma prezinta o serie de notite adezive de diverse culori si formate. Personalizarea se face pe coperta, iar preturile difera in funtie de produsul ales, tirajul comandat si tipul de personalizare pentru care optati.

Notesurile din categoria notesurilor personalizate sunt legate prin spira sau prin brosare. O parte dintre ele sunt livrate cu un instrument de scris care, la cerere, poate fi personalizat cu datele oferite de beneficiar. Tot in aceasta gama de obiecte promotionale gasim si notes-uri realizate din materiale reciclate: notesul Zuke, notesul Ecocard, notesul Green sunt doar cateva exemple in acest sens.

La fel ca la agende, personalizarea se realizeaza direct pe coperta notes-ului, in policromie (color) sau intr-o singura culoare.

notesuri-personalizate

Notesurile din categoria notes adeziv prezinta, spre deoebire de cele descrise mai sus, notite adezive in diverse culori si formate permitand astfel o mai buna organizarea a task-urilor.

Unele notesuri vor fi livrate cu pix ce poate fi personalizat la cerere, iar altele sunt realizate din materiale reciclate fiind ideale pentru companiile preocupate de mediul inconjurator si de protejarea acestuia.

Personalizarea se realizeaza direct pe coperta notesului, in policromie sau intr-o singura culoare permitand astfel clientilor sa ofere un cadou memorabil si util atat angajatilor, cat si publiculor externe.

notes-adeziv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *