Obiectele promotionale lucreaza pentru tine

obiecte promotionale O idee simpla de promovare, ce poate fi aplicata de orice companie si care da dovada de profesionalism, este utilizarea de obiecte personalizate atat in comunicarea interna (cu angajatii), cat si in cea externa (stakeholderii implicati).

Cum pot niste obiecte promotionale sa lucreze pentru tine?

• Va fac mai cunoscut. Pixurile, brelocurile, memoriile USB, portcardurile sunt obiecte pe care fiecare dintre noi le foloseste zilnic, iar personalizarea unui astfel de material promotional imbina vizibilitatea crescuta a companiei dumneavoastra cu functionalitatea lor cotidiana.

• Agendele personalizate reprezinta pentru beneficiar niste mementouri zilnice ale existentei brandului dumneavoastra. Ele sunt o modalitate perfecta pentru a trimite mesaje intr-un mod elegant si eficient, putand fi oferite angajatilor sau partenerilor. De asemenea, ele pot fi un cadou corporate perfect impreuna cu un set de instrumente de scris personalizate pentru clientii premium, lasand o impresie de profesionalism.

• Folositi materialele promotionale ca sa sponsorizati diferite evenimente de business sau sociale. Chiar si intr-un astfel de context trebuie sa dati dovada de profesionalism si sa va reprezentati compania intr-un mod impecabil prin toate materialele si obiectele care le folositi.

• Oferiti recompense angajatilor sub forma unor cadouri utile si personalizate ce vor fi utilizate in diverse contexte.

obiecte promotionale

Pentru a alege materialele promotionale potrivite, tineti cont de ceea ce trebuie si ceea ce nu trebuie sa faceti:

DA – personalizati orice material cu logo-ul si cateva date ale companiei.
NU – alegeti obiecte inutile si asigurati-va de functionalitatea materialului promotional oferit.
DA – asigurati-va ca nuantele suportului ales sunt in concordanta cu cele folosite in logo si cele ce apar pe obiectul personalizat.
NU – incarcati suprafetele materialelor de mici dimensiuni cu prea multe informatii.
DA – alegeti obiecte promotionale ce pot fi folosite pe durata unui intreg an. Impactul este mai puternic daca grupati, de exemplu o agenda cu un pix, un portcard personalizat cu carti de vizita.

Vom continua seria acestor articole informative pentru a prezenta si alte avantaje oferite de utilizarea unor obiecte promotionale. In cazul in care aveti intrebari, echipa din spatele proiectului personalizate.info va sta la dispozitie cu informatii suplimentare si raspunsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *