Oglinzi de buzunar si sapunuri de unica folosinta personalizate

Untitled-1Nevoile clientilor nostrii pentru produse ce pot fi personalizate sunt in continua crestere de aceea am decis sa introducem noi categorii de produse in site. Doua dintre cele mai recente clase de produse pe care le putem persoanaliza la cererea clentilor nostrii sunt oglinzile de buzunar si sapunurile de unica folosinta.

Mai jos puteti gasi o descriere a fiecarui model de oglinzi si sapunuri de unica folosinta ce pot fi personalizate. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Oglinda Alyn este confectionata din material plastic si este prevazuta cu o pila pentru unghii, avand astfel un dublu rol. Datorita dimensiunilor mici ale acesteia, este perfecta pentru orice poseta.

Untitled-2Thiny este o mini oglinda de buzunar cu o forma rotunda. Acesta este confectionata din material plastic si se preteaza foarte bine la personalizare.

Untitled-2Sapunurile de unica folosinta sunt o categorie de produse ce nu ar trebui sa lipseasca din geanta ta de voiaj. De aceea venim in ajutorul tau si le personalizam la cerere.

Setul de sapun Cleany este format din 12 bucati de sapun de unica folosinta. Acestea sunt pastrate intr-o cutie eleganta din plastic. Cutia este compacta si are dimensiunea ideala pentru a fi purtata in poseta sau in bagajul de mana.

Untitled-2Atat personalizarea oglinzilor de buzunar cat si a setului de sapunuri de unica folosinta se poate realiza la cerere, prin metoda de tampografie, print UV sau gravura laser.

Comenzile se pot realiza online prin simpla adaugare in cosul de cumparaturi a produselor dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *