5 idei creative de organizare a cartilor de vizita

fork business card holdersDe-a lungul timpului, dupa diverse conferinte, sedinte sau tot felul de astfel de intalniri, adunam zeci, sute sau poate chiar mii de carti de vizita. Totusi, ce facem cu aceste materiale si cum le organizam pentru a arata bine in cadrul biroului si pentru a putea gasi cu usurinta contactele de care avem nevoie?

De cele mai multe ori, achizitionam port card-uri in care pozitionam cartile de vizita, fara a tine cont de niciun fel de criteriu. Problemele apar in momentul in care se aduna din ce in ce mai multe contacte si suntem nevoiti sa gasim unul anume.

Zilele acestea, gandindu-ne la modul in care alte persoane rezolva aceasta „problema”, am gasit o serie de solutii, unele dintre ele extrem de creative si neobisnuite.

1Incepem cu ideea celor de la Fanny’s Fabrics. Acestia  utilizeaza o tehnica eficienta de organizare a cartilor de vizita. De fapt, dupa cum puteti vedea mai jos, „organizare” este prea mult spus. Cartile de vizita sunt expuse in rama unui tablou, astfel, toate contactele pot fi cu usurinta gasite. Totusi, daca avem un numar foarte mare de carti de vizita, riscam sa ne transformam biroul intr-o „expozitie”.

02 rama carti de vizita

rama carti de vizita

1Broccoli Card Horlder este o alta solutie ce permite o mai buna organizare a cartilor de vizita. Despre eficienta unui astfel de obiect nu pot sa va spun prea multe, insa cred ca ar arata foarte bine pe orice birou.

suport carti de vizitacarti de vizita suport

1Jörg Adam si Dominik Harborth propun doua tool-uri de organizare a cartilor de vizita, ce atrag atentia prin design. Totusi, astfel de obiecte, datorita modului in care au fost conccepute, pot sustine si alte materiale, cum ar fi calendare personalizate sau poate chiar mape de prezentare.

organizator carti de vizita

1Cel de-a treia metoda de organizare a cartilor de vizita se adreseaza, spunem noi, acelor doamne si domnisoare care iubesc culorile.

Daca va doriti un astfel de card holder si dispuneti de multa rabdare, accesand acest link, gasiti pasii ce trebuie parcursi pentru realizarea unui astfel de obiect.

carti de vizita suport colorat

card holder fete tutorial

1Ultimul tool ce ne-a atras atentia poate fi folosit cu succes atat in cazul cartilor de vizita, cat si in perioada sarbatorilor de iarna, pentru a sustine diverse felicitari si calendare. Dupa cum se poate observa in imaginea de mai jos, aceasta idee se potriveste, in special, in birourile colorate si vesele.

carti de vizita port