Plicuri personalizate – comanda online

plicFiindca sfaturile oferite pana acum au facut referire, de cele mai multe ori, la carti de vizita, astazi, ne propunem sa aducem in discutie o serie de specificatii tehnice referitoare la un alt tip de materiale.

Utilizate, in special, in campaniile de marketig direct, plicurile personalizate, caci ele vor fi subiectul central al articolului de astazi, sunt esentiale pentru orice companie. Toate materialele scrise care sunt trimise catre diverse categorii de stakeholderi pot fi trimise in plicuri personalizate. Un plic personalizat, alaturi de o foaie cu antet, te poate diferentia de celelalte companii.

Daca vrei sa trimiti scrisori sau invitatii la diverse evenimente este esential sa utilizezi plicuri personalizate. Plicurile personalizate pot fi printate alb/negru sau color, fiind de formate standard. In acest sens, trebuie sa mentionam ca puteti alege unul dintre urmatoarele formate de plicuri: DL, C6, C5 si C4.

Green Check MarkPlicurile DL

Dimensiunea acestor plicuri este 220 x 110 mm. La fel ca si in celelalte cazuri, lipirea plicurilor este siliconica.

Green Check MarkPlicurile C6

Acestea sunt utilizate, de cele mai multe ori, pentru coli format A6.

Green Check MarkPlicurile C5

Plicurile personalizate C5 sunt folosite pentru coli A5.

Green Check MarkPlicurile C4

Acestea sunt folosite atunci cand trebuie sa trimitem coli format A4.

Ca si specificatii generale, valabile pentru toate plicurile personalizate, indiferent de dimensiunea acestora, putem mentiona hartia utilizata (80-90 g) si lipirea siliconica a acestora.

Preturile difera in fnctie de tiraj si de format, o lista completa a acestora gasiti accesand link-ul preturi plicuri personalizate.

Pentru tiraje mai mari de 3.000 bucati, contactati-ne prin e-mail pentru a solicita o oferta de pret.

La fel ca si in cazul altor produse, transportul este gratuit prin curier rapid, pentru comenzi a caror valoare depaseste 300 lei.