Raclete personalizate, un cadou eficient de sarbatori

raclete parbriz personalizateSe apropie o perioada asteptata de fiecare dintre noi, un momentul perfect pentru a face un cadou personalizat clientilor, angajatilor sau furnizorilor.

In articolul de astazi, vom prezenta o serie de produse extrem de utile in sezonul de iarna. Ne propunem astfel sa va oferim cateva informatii despre racletele personalizate utilizate pentru indepartarea ghietii.

Un astfel de obiect promotional poate fi oferit de acele companie al carui public principal este reprezentat de conducatorii auto. Astfel, daca firma pe care o reprezinti targeteaza persoane care detin un autoturism, unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care poti sa le oferi in sezonul rece este reprezentat de racletele de parbriz personalizate.

Cu totii stim ca raclete de gheata, cunoscute si sub denumire de razuitori de gheata sau raclete pentru zapada, sunt extrem de eficiente in anotimpul rece, putand fi folosite pentru curatarea parbrizului, geamurilor laterale si a lunetei.

La Advice Media oferim posibilitatea de a comanda raclete personalizate intr-o singura culoare sau policromie. Din portofoliul nostru puteti alege doua astfel de raclete personalizate.

Racleta personalizata sub forma dreptunghiulara

Acest tip de racleta este realizat din plastic si poate fi comandata in una dintre urmatoarele culori: alb, albastru sau rosu. In functie de cantitatea aleasa si de modul in care doriti sa se faca personalizarea, policromie sau o singura culoare, pretul descreste corespunzator. Un astfel de produs are o dimensiune de 115 × 115 × 109 mm si poate fi personalizat pe o suprafata de maximum 90 x 90mm. De cele mai multe ori, personalizarea racletei se face cu logo firmei sau datele de contact.

raclete personalizate din plastic

Racleta personalizata cu partea cauciucata detasabila

Puteti opta pentru personalizarea racletei din plastic alb cu parte cauciucata detasabila, a carei suprafata de personalizare poate fi de maximum 50 × 20 mm. Dimensiune este de 155 × 100 × 15 mm. La ambele produse, personalizarea se face prin print UV sau tampografie, ceea ce asigura o durabilitate ridicata a imprimarii.

raclete personalizate albe

Racletele personalizate sunt un cadou inedit, la un pret scazut, care pot fi folosite un timp indelungat de catre beneficiari. Odata oferite ele amintesc beneficiarului de existenta brandului dumneavoastra, servind un scop practic pentru ambele parti. Le puteti oferi clientilor, angajatilor, partenerilor, impreuna cu alte obiecte promotionale, sau singure, asigurandu-va astfel recunostinta acestora si o crestere a vizibilitatii brandului prin elementele de identitate vizuala imprimate pe suprafata racletelor de gheata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *