Rigle si semne de carte personalizate

semn carte personalizatIncepand cu aceasta luna, portofoliul nostru de produse promotionale s-a extins prin introducerea de noi obiecte promotionale ce pot fi personalizate. Astfel, ne-am propus ca diversificarea gamei de promotionale sa fie unul dintre principalele noastre obiective.

Promotionalele pe care vizam sa le includem in portofoliu sunt selectate in functie de utilitate. Pentru inceput am inclus posibilitatea de a comanda online rigle personalizate.

Utile in comunicarea interna si in cea externa, dar si de un real folos si in cadrul institutiilor publice, scolilor, riglele personalizate sunt unele dintre cele mai noi produse pe care le putem personaliza.Rigle personalizate

Riglele clasice au fost inlocuite de riglele cu lupa, cu deschizator de plicuri, calculator, rigle flexibile sau transparente. Pretul unei rigle personalizate incep de la 1,51 lei si pot varia pana la 8 lei, in functie de rigla aleasa si de tipul de personalizare.

Va recomandam ca personalizarea riglelor de plastic sa se faca cu logo-ul companiei si datele de contact. Deosebit de utila muncii de birou, rigla cu deschizator pentru plicuri are o lungime de 8 cm si este prevazuta cu o lupa, putand fi comandata sub pe rosu, alb sau albastru. De departe o alegere eleganta si functionala sunt riglele cu calculator disponibile intr-o gama variata de culori: negru, alb, albastru sau argintiu.

rigle personalizate

Semne de carte personalizate

Semnele de carte sunt acele produse folosite in campaniile de promovare care sunt cel mai adesea pastrate si utilizate cu drag de catre beneficiar. Pe site, va oferim o serie de semne de carte creative si originale. Fie ca alegeti semne de carte personalizate cu clips sub forma de steluta, disponibil pe negru, verde, albastru, rosu, galben, alb sau optati pentru un semn de carte tip rigla, avantajul personalizarii suprafetei este dat, in principal, de marea vizibilitate a datelor printate si de rezistenta la uzura a imprimarii.

Un semn de carte elegant, dar si util, apreciat de catre oricine il va primi, este semnul de carte prevazut cu notite adezive de diferite culori, pe care beneficiarul isi poate face diferite insemnari sau le poate atasa paginilor agendei si cartii lecturate.

semne de carte personalizate

Indiferent de modelul ales, personalizarea se poate face in policromie, o culoare sau doua, anumite elemente pot fi lacuite selectiv iar, ca si in cazul celorlalte obiecte promotionale, livrarea este gratuita prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *