Seturi instrumente de scris personalizate

set instrumente scrisUnele dintre cele mai elegante obiecte promotionale personalizate sunt seturile de scris. Formate din pix si stilou personalizat, din pix si creion personalizat, seturile de scris nu trebuie sa lipseasca din cadourile corporate oferite cu prilejul sarbatorilor de iarna sau a altor evenimente importante pentru companie.

Orice set instrumente de scris de pe site-ul nostru este ambalat in cutii de lemn, cutii realizate din imitatie de piele, cutii din carton special cu inchidere magnetica sau in cutii cadou cartonate, capitonate in interior cu matase.

In prezent, pe site-ul personalizate.info puteti comanda online unul din cele 5 seturi cu instrumente de scris prezentate mai jos. Preturile acestora sunt cuprinse intre 23 si 40 de lei si difera in functie de caracteristicile instrumentelor de scris. O prezentarea detaliata a acestora, precum si preturile corespunzatoare fiecarui tip de produs in parte se gasesc pe site, in sectiunea Seturi pixuri personalizateSet instrumente scris din gama Finit

Acest set contine un pix si un creion mecanic personalizate, ambalate in cutie realizata din imitatie de piele. Setul poate fi comandat in una dintre cele trei culori prezentate pe site: alb, albastru, rosu.

set instrumente scris piele

Set instrumente scris din lemn

Acest set are in componenta sa un pix si roller din lemn natural. Varfurile si clipsurile acestora sunt metalice. Livrarea se face in cutie de lemn natural. Mina pixurilor din acest set este albastra. Datorita elegantei, acest set poate fi inclus cu succes in cadourile corporate.

Asemanator cu setul prezentat mai sus este setul Golden, cel format din pix si creion personalizat, ambalate in cutie de lemn.

set instrumente scris lemn

Set instrumente de scris din gama Grace

Setul acesta este format din pix si stilou metalic, ambalate in cutie cadou din carton special negru ce se inchide prin magnet. Atat pixul, cat si stiloul sunt cauciucate si livrate cu pasta neagra.

set instrumente scris negru

Set instrumente de scris din gama de lux Andre Phillippe

Unul dintre cele mai elegante seturi de intrumente de scris, ambalat in cutie cartonata, capitonata pe partea din interior cu matase este cel din gama de lux Andre Phillippe. Setul cuprinde un singur pix ce poate fi personalizat intr-o singura culoare, in doua culori sau in policromie. Pixul Andre Phillippe va fi livrat cu pasta albastra.

set instrumente scris lux

Indiferent de setul pentru care optati, personalizarea poate fi realizat in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori, iar transportul este gratuit prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *