Sticle pentru calatorii si biscuiti pentru pahare

Untitled-1Pentru a putea oferi clientilor nostrii o gama cat mai variata de produse ce pot fi personalizate am introdus in site o noua subcategorie de produse si anume cea de Travel. Aici puteti regasi toate produsele ce pot fi personalizate la cerere. Printre acestea se afla si sticlele pentru calatorii si biscuitii pentru pahare.

Daca pleci intr-o calatorie scurta cu avionul, pentru care nu ai nevoie decat de bagajul de mana, ce ai spune sa inlocuiesti banalele sticle de calatorie din plastic cu unele elegante din otel inoxidabil, ce pot fi si personalizate.
Noi iti oferim doua modele ce pot fi cu usurinta personalizate la cererea clientului. Acestea sunt sticla din otel inoxidabil Admusen si mini sticla din metal Norge.

Sticla pentru calatorii Amundsen este plata si este confectionata din otel inoxidabil. Capacitatea acesteia este de 200 de ml. Datorita marimii sale si a faptului ca este plata, aceasta este perfecta pentru calatorii, deoarece nu ocupa mult spatiu in bagaje.

Untitled-2Mini sticla pentru calatorii Norge este confectionata din metal si are o capacitate de 300 de ml. Datorita dimensiunii acesteia si a inelului atasat aceasta se poate utiliza si ca breloc pentru chei, ceea ce o face ideala pentru calatorii.

Untitled-2Biscuitii pentru pahare sunt a doua categorie de produse pe care v-o punem la dispozitie pentru personalizare. Acestia sunt foarte utili atat pentru a fi folositi in calatorii cat si pentru utilizarea zilnica.

Biscuitii pentru pahare Brew sunt confectionati din placaj HDF si dispun de un design unic pe o parte. Acestia sunt ideali pentru personalizare.

Untitled-2Atat sticlele pentru calatorii cat si biscutii pentru pahare se pot personaliza la cererea clientului utilizand metoda de tampografie UV si gravura laser.

Transportul produselor alese este gratuit si se realizeaza prin curierat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *