Suport pixuri: un cadou corporate perfect

suport pixuri birouLa fel de importante ca instrumentele de scris, accesoriile acestora sunt obiecte promotionale pe care le puteti folosi in orice ocazie pentru a va face cunoscut brand-ul, pentru a oferi un cadou corporate original si elegant sau pentru a castiga si mai mult respect din partea angajatilor.

Astfel, printre primele produse pe care le recomandam sunt suportul pentru pixuri, cutii sau etui pentru utilizare zilnica si cutiile de cadou pentru pixuri.

Suporturile pentru pixuri sunt accesorii extrem de practice, care asigura pastrarea instrumentelor de scris intr-un mod ordonat si care, in acelasi timp, pot fi transformate intr-un mijloc de promovare foarte eficient. Un astfel de obiect promotional are o dubla functionalitate: in primul rand, el ajuta la pastrarea instrumentelor de scris pe birou, iar, in al doilea rand, functiile cu care este prevazut permit indicarea orei, temperaturii din incampere sau afisarea calendarului.Pe site-ul nostru exista trei tipuri de astfel de suporturi pe care le putem personaliza cu datele oferite de beneficiar:

  • suport pixuri pentru birou,
  • suport pixuri cu afisaj digital si
  • suport transparent pixuri.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de suport pixuri pe care-l putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online suportul dorit.

Suport pixuri pentru birou

Suport pentru pixuri realizat din doua tipuri de plastic, alb si negru, prevazut cu un calendar pentru anul curent. Personalizarea se va realiza cu datele oferite de client, pe rama alba a suportului. La cerere, pot fi personalizate cu logo-ul clientului si paginile calendarului. Calendarul poate fi inlocuit cu usurinta cu o fotografie sau cu un alt tip de calendar.

suport pixuri

Suport pixuri cu afisaj digital

Un suport pentru pixuri extrem de util datorita afisajului digital cu care este prevazut si care permite indicarea orei, a datei si a temperaturii. Alaturi de aceste avantaje, suportul pentru pixuri prezinta functii precum setarea alarmei si a calendarului. Suportul este realizat din plastic argintiu si negru, iar personalizarea se face direct pe acesta cu datele oferite de beneficiar.

suport pixuri afisaj digital

Suport transparent pixuri

Acest suport pixuri, din punct de vedere al functionalitatii, este asemanator cu cel descris mai sus, ceea ce difera fiind materialul din care este realizat. Este un suport pixuri cu afisaj digital ce permite indicarea orei, a datei si a temperaturii.

suport pixuri transparent

Datorita faptului ca un suport de pixuri poate fi folosit pentru o perioada foarte indelungata de timp, merita ca un astfel de produs sa fie inclus in cadourile corporate oferite furnizorilor, clientilor sau partenerilor de afaceri. Suportul pixuri poate fi insotit de pixuri personalizate din plastic, metali sau de bambus, ori de cateva creioane personalizate cu datele companiei dumneavoiastra. Va asiguram de un raport calitate-pret onest, in care respectul fata de client si calitatea finala superioara primeaza. Preturile suporturilor de pixuri sunt cuprinse intre11 la 20 lei si difera in functie de produs, tipul de personalizare ales si numarul de bucati comandate.

Nu uitati, livrarea este gratuita pentru obiecte promotionale si va fi realizata prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *