Suporturi personalizate pentru telefoanele mobile

Untitled-1Telefoanele mobile au devenit un produs indispensabil in zilele noastre. De aceea si accesoriile pentru acestea sunt din ce in ce mai cautate.

Suporturile pentru telefoanele mobile sunt un accesoriu la moda si sunt de asemenea foarte practice. Acestea pot indeplini diverse functii pe langa cea de simplu suport pentru sustinerea telefonului mobil. Unele au functie de stylus sau chiar Hub-uri pentru USB. De aceea venim in ajutorul clientilor nostrii si prin acest articol va facem cunoscuta gama noastra de suporturi pentru telefonul mobil ce pot fi personalizate cu usurinta.Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de suport pentru telefonul mobil pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.

Suport pentru telefonul mobil Adair este confectionat din aluminiu si poseda functie de stylus.

Untitled-2Suport pentru telefonul mobil Laxo  este un suport pliabil, fabricat din material plastic. Acesta este disponibil intr-o gama variata de culori.

Untitled-2Suport pentru telefonul mobil Indux este un suport pliabil, fabricat din material plastic ce este prevazut cu un Hub USB 2.0 cu 3 porturi.

Untitled-2Toate produsele prezentate mai sus pot fi personalizate la cerere, cu datele oferite de client, prin metoda de print UV, tampografie sau gravura laser.

Preturile produselor comandate pot fi calculate direct pe site, prin intermediul unui calculator de preturi. Transportul produselor comandate este gratuit si se realizeaza prin curierat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *