Trei trucuri care va vor face brosurile irezistibile

Untitled-5

Brosurile, unele dintre cele mai utilizate materiale de promovare, reprezinta, aproape de fiecare data, o provocare atat din punct de vedere grafic cat si tipografic. Deoarece sunt extrem de multe tipuri de astfel de materiale tipografice, pentru un rezultat eficient este bine sa existe o buna colaborare intre designer si reprezentatii tipografiei.

Inainte de trimiterea graficii spre tipar, clientul trebuie sa stie exact ce fel de brosura isi doreste si pentru ce servicii adiacente opteaza. In randurile ce urmeaza, vom prezenta cateva caracteristi esentiale ale acestor instrumente de marketing.

Cele mai utilizate tipuri de brosuri sunt cele in format A4 sau A5, format inchis. Acesta este motivul pentru care, pe site-ul nostru, exista posibilitatea de a calcula pretul pentru cele doua dimensiuni.

In ceea ce priveste tipul de hartie, recomandam ca pentru coperta sa folositi cartonul de 250-300 gr/mp, varianta mata sau lucioasa. Pentru o rezistenta ridicata in timp, coperta poate fi plastifiata cu folie mata sau lucioasa. Despre plastifiere si avantajele acestui serviciu conex gasiti mai multe informatii accesand link-ul anterior. Tot referitor la tipul de carton utilizat, recomandam ca interiorul brosurii sa fie tiparit pe hartie cu o grosime intre 90-130 gr/mp.

Un alt aspect care trebuie luat in calcul in ceea ce priveste realizarea unei brosuri sau a unui catalog este modul de legare. In functie de numarul de pagini pe care brosura il contine si de aspectul final pe care doriti sa-l aiba, puteti opta pentru una dintre variantele: capsare, brosare sau legare cu spira metalica. Trebuie sa facem precizarea ca brosarea este recomandata pentru cataloage ce au mai mult de 60 de pagini.

Pentru a fluidiza procesul de plasare a comenzii, pe site, in pagina destinata acestor materiale, gasiti un calculator de pret conceput astfel incat sa obtineti pretul pentru brosuri format A4 sau A5. Pentru alte formate sau specificatii tehnice diferite decat cele precizate pana acum, contactati-ne prin e-mail pentru a primi o oferta personalizata in functie de cerintele dumneavoastra.