Trusa de prim ajutor si cutii pentru medicamente

art2Pentru ca orice calatorie de afaceri sau personala, presupune unele riscuri si va poate pune in situatii uneori neplacute ce va pot afecta sanatatea, venim in sprijinul dumneavoastra cu o noua categorie de produse ce contine truse de prim ajutor si cutii pentru medicamente, pe care le putem personaliza in functie de cerintele dumneavoastra.

Mai jos puteti gasi descrierile produselor mentionate si detaliile cu privire la posibilitatea de personalizare a acestora.

Trusa de prim ajutor este un produs ce nu ar trebui sa lipseasca din bagajul dumneavoastra atunci cand plecati intr-o calatorie de aceea va punem la dispozitie trusa de prim ajutor Yardim pe care o putem personaliza dupa cerintele dumneavoastra.

Trusa de prim ajutor Yardim

yardin

Trusa de prim ajutor Yardim este formata din 37 de piese utile intr-o situatie de urgenta. Piesele sunt ambalate intr-o cutie practica din plastic ce este perfecta pentru personalizare. Personalizarea acestui produs se realizeaza prin tampografie sau print UV cu datele oferite de beneficiar.

Din categoria cutiilor pentru depozitarea medicamentelor va punem la dispozitie urmatoarele produse:

  • Cutii dreptunghiulare pentru medicamente
  • Cutii rotunde pentru medicamente

Cutie pentru medicamente Aspi

aspi

Cutia pentru medicamente Aspi este confectionata din material plastic si este prevazuta cu 2 compartimente ideale pentru depozitarea pastilelor. Ca bonus, cutia mai contine si un cutter medicinal. Personalizarea se poate realiza pe o suprafata de aproximativ 80 x 30 mm.

Cutie rotunda pentru medicamente Astrid

astrid

Cutia pentru medicamente Astrid este confectionata din material plastic, are forma rotunda fiind prevazuta cu 4 compartimente perfecte pentru depozitarea pastilelor.

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri, preturile produselor pot fi calculate direct pe site prin intermediul unui calculator de preturi disponibil in pagina fiecarui produs.

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *