×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Acceptarea este obligatorie!
Email or Password is wrong!

Despre noi

Bine ai venit la Personalizate.info!

Magazinul online www.personalizate.info este un proiect al companiei romanesti Advice Media, firma specializata in productia publicitara ce ofera servicii online de tipar si personalizare materiale promotionale pe tot teritoriul Romaniei.


Personalizate.info isi propune sa devina cel mai complet magazin de personalizari din Romania. Ideea si conceptul site-ului s-au nascut din dorinta companiei Advice Media de a sustine si investi permanent in inovatie si creativitate si de a-si diversifica gama de produse si servicii.


Magazinul online de obiecte personalizate este construit in jurul clientilor, venind in sprijinul acestora cu sistemul de comenzi online a obiectelor personalizate. Investitiile permanente in liniile de productie ofera posibilitatea de a personaliza materiale promotionale prin diverse tehnici de imprimare: print LED UV, gravura laser, sublimare, transfer termic, decupare cutter-plotter etc.

 

Ce facem?

Oferim servicii complete de personalizare a obiectelor promotionale.

Dam viata si personalitate obiectelor pe care le atingem. Pe scurt, personalizam.

MISIUNE

Scopul nostru vizeaza oferirea unei game cat mai variate de obiecte promotionale si dezvoltarea permanenta a tehnologiilor si liniilor de productie pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Fiindca am inteles ca valoarea unei companii nu este determinata doar de tehnologie, am pus bazele unei comunitati ce are in comun pasiunea pentru lucrurile bine facute.

 

Suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele vanzarii, oferindu-le suportul necesar pentru a lua decizia potrivita.

 

VIZIUNE

Ne propunem sa devenim cel mai important si complet magazin de obiecte personalizate din Romania si sa ne diversificam permanent portofoliul de produse oferite clientilor nostri. 

 

VALORI

La baza fiecarei decizii pe care o luam si a fiecarui parteneriat pe care-l incheiem stau urmatoarele valori: Orientare spre clienti, Calitate, Seriozitate, Respect si Incredere.

 

DATE FISCALE  

 

S.C. Advice Media S.R.L.
Str. Silvestru nr. 37, Iasi
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J22/2016/2007
CIF: RO22097533

                                                   Advice Media este operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 24489.
                                                   Advice Media este marca inregistrata cu numarul 115486.