Idei inedite de decorare a interiorului cu printuri

printuri-pereteIn aceasta saptamana ne-am propus sa va oferim cateva sugestii care, odata puse in practica, pot fi atat un cadou creativ perfect pentru sarbatori pentru persoana iubita sau prieteni, dar si un mod de a va decora casa.

Pentru realizarea unor astfel de decoratiuni nu aveti nevoie decat de rabdare, cateva printuri de calitate si creativitate. Avand la indemana toate aceste elemente, puteti transforma in cateva minute un simplu perete intr-un centru de interes al locuitei voastre.

In continuare, va prezentam trei astfel de idei (realizarea propriei galerii de printuri, rememorarea vacantelor in printuri si un print din inima)  pe care le puteti pune in practica urmand cativa pasi simpli descrisi in randurile de mai jos. 

Propria galerie de fotografie

Pentru realizarea unei galerii proprii de printuri aveti nevoie de: fotografii printate la o rezolutie ridicata, cel putin 300 dpi, dimensiuni variabile, sfoara colorata, banda colorata, clipsuri si multa creativitate.

Prima etapa care trebuie parcursa se refera la alegerea peretelui pe care urmeaza sa expuneti galeria de fotografii. Pentru un rezultat calitativ, masurati peretele si alegeti o sfoara care sa se potriveasca pe lungime in asa mod incat sa faca o mica bolta pe mijloc si fixati-o de perete.

Urmatorul pas vizeaza alegerea fotografiilor care urmeaza sa fie prinse cu clipsuri colorate de sfoara. Va recomandam ca acestea sa fie de dimensiuni diferite. Banda colorata poate fi facuta funde sau, pur si simplu, lipita pe alocuri pe sfoara. Rezultatul ar trebui sa arate aproximativ la fel cu cel de mai jos, insa puteti obtine si altfel de galerii de fotografii daca va lasati condusi de creativitate.

decoratiuni-printuri

Rememorarea vacantelor prin printuri

Unele dintre cele mai frumoase si asteptate perioade, vacantele, pot fi rememorate in printuri si expuse intr-un mod extrem de creativ. Ce va trebuie pentru a face acest lucru? O harta a tarii sau a orasului vizitat, fotografiile de vacanta si o rama foto.

Primul lucru care trebuie realizat este printarea color a hartii, urmat de tiparirea fotografiilor la o dimensiune mai mica decat cea a hartii. Fotografiile pot fi lipite in centrul sau coltul hartii. Ultimul pas se refera la inramarea hartii si a fotografiei. Daca ati respectat etapele mentionate, ar trebui sa obtineti un rezultat asemanator celui de mai jos.

printuri

Un print din inima

O abordare extrem de creativa este crearea unui perete cu fotografii lipite sub diferite forme. Aveti nevoie de multe printuri, de la fotografii cu voi pana la obiectele preferate, locurile de vacanta, animale de companie si orice va mai trece prin minte. Nu trebuie sa va lipseasca lipiciul sau un alt adeziv pentru lipirea fotografiilor de perete.

Etapele ce urmeaza a fi parcurse sunt extrem de simple. Tipariti peste 20 de imagini de dimensiuni diferite, dar care sa se preteze spatiului in care urmeaza sa le aranjati. Pentru un plus de originalitate, puteti sa le decupati. Ganditi-va la forma pe care doriti sa o creati si incepeti sa aranjati printurile. Prindeti-le cu lipici sau bolduri colorate pe un panou sau direct pe perete.

printuri-diverse-forme

Sursa foto